nazira's FotoPage

By: nazira yunus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-May-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
FAMILY DAY JKE 2007

BAWAK BOLA PINGPONG DLM SUDU
SEDIA
HEHEH...AWAL2 DAH JATUH BOLA
View all 12 photos...


Tuesday, 27-Jun-2006 05:10 Email | Share | | Bookmark
evo 8

ang ngan evo 8
aku copy gambo adik ipar aku ang...ngan evo 8 abg ipar aku...heheh...aku sebenornye kempunan dok leh naik evo 8 tuh...masa tuh aku tgh pantang...dapat amik gambo evo tuh pun jadik lah...hehhehe...


Friday, 14-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
pulau redang nan indah

ikang...ikang
aleef ngan kak cha
sarapan aleef kat redang island
ari tuh aku ngan family mak mentua gi pulau redang...best lah jugak...tapi yg tak best nye hubby aku tak leh gi sbb ader extra class masa tuh...nih lah ader skit gambo aleef kat pulau redang...aku boleh lupa nak bawak camera masa gi pulau redang tuh...


Sunday, 9-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
ALEEF makin aktif

abah nak tgk gambo tuh
duk molek...abah nak snap nih
majuk ke nih???
View all 9 photos...
sejak dapat adik nih...aleef makin aktif...agaknye nak amik perhatian abah ngan ummi nye kot...asyik adik je yg ummi pegang...nih yg jealous nih...tuh yang tak senang duduk tuh...seme tempat jadik tumpuan dia...


Thursday, 26-Jan-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
AHMAD AFIF TAUFIQ

inilah afif taufiq
termenung jap...
ari nih baru 7 ari aku tgk dunia
View all 5 photos...
Ahmad Afif Taufiq...anak second ku yang lahir pada 20.01.2006 di hospital Kuala Terengganu tepat jam 6.02 pagi secara normal.....pengalaman yang takkan aku lupakan dalam hidup aku...betapa mudahnye aku melahirkan ahmad afif taufiq...bertolak dari umah ke hospital dalam kul 5.15 pagi...sampai kat hospital kul 5.30 pagi...tak sempat nak register...aku raser cam afif dah nak kuar sangat masa tuh...terus je aku dimasukkan dlm labour room...tak sempat 5 minit hubby aku masuk labour room, afif dah kuar...alhamdulillah...sbb kali nih aku nekad takkan duk lama kat hospital...hanya 10 jam je aku berada kat hospital...berbanding masa hendak lahirkan aleef dulu...aku amik masa 4 ari duk kat hospital...macam2 yg aku raser masa tuh...tapi alhamdulillah kali nih seme berjalan ngan lancar...moga2 seme nye baik....


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net